In samenwerking met onze gemotiveerde handelspartner, is een internationaal bekende fabrikant van apparaten en tevens wereldleider in speciaal apparaten, overtuigd van onze mobiele pijpsnijmachine de ARB2500D.

 De mobiele pijp snijmachine wordt ingezet voor het bewerken van mangaten en pijpaansluitingen. Hierbij biedt de ARB de mogelijkheid tot het snijden van centrische en excentrische gaten, gecombineerd met aansluitingen.

De ARB voldoet aan de hoge eisen, die met de productie van ketels, windmolens, drukvaten en scheepsbouw gepaard gaan. Door de verstelling van de snijkop is het mogelijk om gedurende het snijproces de snede direct van een lasvoorbereiding te voorzien.

Om het snijproces gebruiksvriendelijker te maken is gekozen voor een afneembaar bedienerspaneel. Op deze wijze kan de bediener ten aller tijde een optimale werkpositie innemen en indien gewenst op afstand aanpassingen doorvoeren m.b.t. snijsnelheid of snijhoogte.

Aanvullend werd er nog gekozen voor de aanvullende optie, de Teach-Functie. Met deze functie heeft de bediener de mogelijkheid (minimaal 9 – maximaal 90) contour punten te bepalen. Deze functie biedt grote voordelen bij bijvoorbeeld ovale pijpen of het snijden van gaten in bodems.

ARB2500 1 ARB2500 2

Vragen?

Bel gerust naar 024 - 648 82 50
Mail ons via het contactformulier

Bel mij terug

Contact

Stako

Einsteinstraat 6
6604 BW Wijchen
Nederland
Tel: +31 (0)24-6488250
Fax: +31 (0)24-6451205
E-mail: info@stako.nl

 

Bel mij terug